Ik zal geregelt op je website blijven kijken om te zien hoe het met de vereneging gaat. Als er nog iemand is die mij herrinnerd en contakt op wil nemen zal ik dat leuk vinden. Email naam Organisatieteam htk datum 16:02:12 Hallo allemaal! Zeg de vakantie maar af deze zomer, want er komt een nieuw en beregezellig turnkamp aan, namelijk het halo turnkamp (HTK) in Den haag. Bij het htk kunnen damesturnsters, herenturners, sport acrobaten en uit alle niveaus een keigave week beleven van 23 t/m 27 juli. Voor meer informatie en inschrijvingen kan je op onze site een kijkje nemen, homepage tot op turnkamp!

gymnastiekvereniging olympia lid geweest tot 1969 toen ben ik naar australia vertrokken.

Kijk snel op, homepage voor meer supply informatie. Op de site organique vind je rechts een kopje Sportweken 2010, hier kun je je online aanmelden voor de Sportweken. Voorgaande jaren waren de Sportweken een groot succes, twijfel dus niet en meld je snel aan! Naam, carolien, datum 17:23:05, hoi sharona, de wedstrijd is inderdaad in onze eigen zaal en de toegang is gratis. Carolien (trainster rtt naam sharona, datum 16:40:50 hallo, ik dans bij kdo dordrecht nu weer ik dat ze een rtt wedstrijd hebben uit tegen olypia papendrecht waar doen julie dat dan in welke zaal toch julie eigen en hoeveel kost dat dan voor intree suc6. Datum 14:12:03, zeg de vakantie maar af deze zomer, want er komen twee weken turnkamp aan in Alphen a/d Rijn. Damesturnsters, herenturners en sport acrobaten uit alle niveaus kunnen vijf keigave dagen beleven van 21 t/m 25 juli en/of 28 juli t/m 1 augustus. Voor meer info kan je een kijkje nemen op onze site: Homepage. Naam, monique otten, datum 10:12:36, ik heb nog 3 turnpakjes maat 140 van Wings liggen. Heb je interesse, mail me dan even. Jeannette, datum 20:00:49, halloo!

gymnastiekvereniging olympia

Total Design: Olympia, rhythmic Gymnastics Club on skincare Behance


Welkom in het gastenboek van gymnastiek vereniging Olympia uit Papendrecht. TalenEnglishDeutschFrançais, bericht 1 t/m 18 van. Pagina's, naam sportstad, datum 09:55:22, beste turn(st)er, heb jij zin om tijdens je vakantie lekker te gaan sporten? En dan niet zomaar sporten, maar ook met het doel om beter te worden in sport? Dan zijn de sportweken bij Sportstad heerenveen echt iets voor jou! In de weken van 19 t/m 23 juli en van 16 t/m 20 augustus worden de turnweken georganiseerd bij Sportstad heerenveen. In deze week staat je sport centraal en het doel van de week is dan ook om jou beter te maken in je sport. Plezier is daarnaast natuurlijk ook belangrijk, daarom zul je naast je trainingen ook nog genoeg andere dingen ondernemen. Hierbij moet je denken aan; avondspellen, discozwemmen en niet te vergeten het feest van de week.

Sv Olympia ochten - gymnastiekvereniging Olympia


Twee spectaculaire dansen zien op Thriller van Michael Jackson en Tanz der Vampire van Jim Steinman. De zenuwen van de aanwezige werden verder nog op de proef gesteld door de huiveringwekkende kostuums van de fanfare en dansgroep. Van spoken en zombies tot aan vampieren, alle onheilspellende karakters kwamen voorbij. Jong en oud heeft genoten. We kijken nu al uit naar volgend jaar! De dames van de senioren groep, die hebben  het seizoen afgesloten met een wandeling, daarna gezellig samen een hapje en drankje in Lichtemich. Wanda lipperts werd het middelpunt van de avond, met een 40 jarig lidmaatschap, mag er aandacht n lijst van de neven activiteiten die werden op genoemd door de voorzitter,een applaus door de leden als waardering. Dan volgde er het  een groot moment,een spelt van lang lidmaatschap die door het. Wordt toe gekend, was een verrassing.

gymnastiekvereniging olympia

De dansers van. H.D.E.s zetten hun beste, in kerstsok gehulde, beentje chondromalacie voor. Jong en oud heeft genoten en de avond was zeker een succes te noemen. We kijken nu al uit naar een volgende samenwerking met de harmonie. Van jonge bakkers in der Weinachtsbäckerei, tot sprankelend verlichte dansers met Magic in the Air, alles werd uit de kast gehaald om de avond zo magisch mogelijk te laten verlopen.

Wil je deze optredens bekijken? Neem dan eens een kijkje op het Youtube kanaal van. Op zondag 29 oktober was het dan eindelijk zover, het griezelfeest van Fanfare. Barbara en gymnastiekvereniging. Onder leiding van dirigent Math Somers en léon Simons werden er griezelig goede nummers gespeeld ter ere van het Halloween feest. Klassiekers zoals Ghostbusters, The music of the night, harry potter, en niet te vergeten Jurrasic Park kwamen voorbij. Om de avond nog een extra spooky tintje te geven, lieten de meiden remedy van demo groep van.

Agenda - welkom bij Cafe de ridder

Vraag daarom iedereen die je kent om eieren te bestellen! Tot slot kun je ons nog steeds helpen door lege eierdozen te sparen en af te geven bij je bestelling of bij het afhalen van de eieren. Wij hopen weer heel erg op jullie steun! Sprankelend gast optreden van.H.D.E.S bij Santa meets pop! Afgelopen zaterdag 9 december werd het aanstaande kerstfeest bij Harmonie st Michael uitbundig ingeluid. Een heus orkest bracht maar liefst 25 klassieke en moderne kerstnummers ten gehore. De feestelijke nummers werden begeleid door zang en dans.

gymnastiekvereniging olympia

stem nu op jouw vereniging

Op het briefje vermeld je én les: de les waarin je de eieren ophaalt. Tevens het afhaalbewijs invullen, door je leiding laten paraferen en mee naar huis nemen. Met je afhaalbewijs kun je de bestelde eieren vanaf zaterdag 24 maart na de lessen afhalen, deze maskshopvenice liggen op naam klaar. Wie ze niet na de lessen heeft kunnen afhalen, kan ze op 31 maart tussen.15.30 uur ophalen in dr Lichtemich. De opbrengst van de eierenverkoop komt ten goede aan de turn- en dansafdeling. Om een grote verkoop te stimuleren is er ook dit jaar weer een wedstrijd aan verbonden: diegene die de meeste paaseieren bestelt krijgt een mooie prijs. Daarnaast zal ook aan de 2e en 3e plaats een prijs uitgereikt worden.

L.v juf Danique en juf Chelsea een 5e plaats. We kunnen als vereniging heel trots op dit mooie resultaat! Beste leden, ouders en familie, de paaseierenverkoop gaat weer van start en ook dit jaar zijn onze paaseieren weer scharreleieren, vers van boerderij Pennartz. De eieren dienen vooraf besteld te worden. Je bestelling dient uiterlijk 10 maart binnen te zijn. De eieren zijn per 6 of 10 stuks te bestellen: 10 stuks kosten 2,50 en 6 stuks 2,00. Vul onderstaand briefje in en lever dit, samen met het geld, in een open envelop in bij de leiding. Op de envelop vermeld je je voor- en achternaam en het bedrag.

cream

Hoogeveen huivert bij de dood van een vrolijke brugklasser

Phdes behaalde een 1e, 2e en 5e plaats bij de limburgse kampioenschappen jazzdans te Brunssum. Op zondag 11 maart werden in sporthal Rumpen te Brunssum de limburgse kampioenschappen jazzdans georganiseerd! Natuurlijk was phdes ook weer present! In een tot de nok gevulde sporthal lieten 3 groepen van de vereniging zien waar ze de laatste maanden zo hard voor getraind hebben. De concurrentie was hoog dus al met al een super spannende ochtend, zowel voor de dansers als voor de vele supporters die de meiden kwamen aanmoedigen. Maar ook deze keer mag de vereniging weer trots zijn op het resultaat; 1e prijs en dus Limburgs kampioen is de groep meisjes van 9 t/m 16 jaar (C- niveau) olv juf water Kim en juf Sanne. De groep meisjes van 9 t/m 13 jaar (D-niveau) van juf Denise en juf Ilse behaalden een 2e prijs. En tot slot behaalden de groep meisjes van 6 t/m 9 jaar D-niveau).

Gymnastiekvereniging olympia
Rated 4/5 based on 816 reviews